Vacature Trailer chauffeur

11 apr 2019 - Kijk op de vacaturepagina voor het aanbod. http://www.bultsma.nl/vacature/  (lees verder)


Opslag van uw producten.

1 feb 2018 - Al geruime tijd hebben we de beschikking over een nieuwe beveiligde loodsruimte. Een opslag locatie met alle faciliteiten die daarbij horen. Verpakken Ompakken Palletiseren Sealen Labelen Etiketteren Orderpicking Voorraadbeheer Wilt u meer weten? Stuur een e-mail Containertrucking | zeecontainer transport | koel- vriesvervoer | agrarisch vervoer | totaal logistiek.   (lees verder)


Zeecontainervervoer

13 mei 2017 - Bultsma Transport B.V. rijdt al sinds 1979 zeecontainers vanuit de havens Rotterdam en Antwerpen. Offerte aanvragen? of bel +31 (0) 228 59 1512 De import en de export van goederen is in de jaren enorm gegroeid. Wij kunnen nu vaststellen dat de uitvinding van de zeecontainer een enorme positieve impact heeft gehad op de goederenstromen over de hele wereld. Een uniforme maat en de robuuste uitvoering ervan hebben dit alles tot een succes gemaakt. Toch is de maatvoering van de zeecontainer niet in alle landen hetzelfde, beter gezegd je ziet daar zelfs grotere zeecontainers. Amerika is een land waar je de enorme 53ft (16,15 meter) zeecontainer tegenkomt. zeecontainervervoer 53ft  (lees verder)


Warehouse

1 mrt 2017 - De afgelopen jaren is warehousing een steeds belangrijker onderdeel van het bedrijf geworden. Onze software kan goederen op batchgewijze opslaan. Specialiteit is het uitpakken van containers en pallettiseren van goederen om ze vervolgens verder te transporteren naar de eindbestemming in Nederland en daarbuiten. We hebben ervaring op dit terrein en zijn in staat dit op een juiste en flexibele manier te organiseren. Belangstelling? Bel of stuur een e-mail.  (lees verder)


Koerier gezocht?

16 feb 2017 - Op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en ervaren koeriersbedrijf die uw zendingen de zorg geeft die ze verdienen? Bultsma Transport zorgt ervoor dat uw zendingen onbeschadigd en op tijd afgeleverd worden. Dit doen wij, zowel in Nederland als internationaal. Bultsma Transport is de koerier die u inschakelt als kwaliteit een must is.  (lees verder)


Start nieuwbouw loods.

20 dec 2016 - De bouw van een opslagloods is gestart. De eerste palen (17mtr lang) gaan de grond in.  (lees verder)


LZV B-Double Container – Jumbo

24 sep 2016 - Heden in gebruik genomen een LZV B-Double voor het containertransport. Door de toename van het zeecontainertransport is de LZV een passende oplossing.  (lees verder)