TMS E-Lips

11 jun 2011

Bultsma Transport heeft onlangs gekozen voor de implementatie E-lips Planning & Administratie software. E-Lips is een uniek “state of the art” modulair opgebouwd transport management systeem, met krachtige communicatie tools. Iedereen werkt mee bij het volledig maken van de digitale dossier en informeren van betrokken externe partijen (opdrachtgever, laad-/los adres, terminal etc.).


In alle vrachtwagens van Bultsma Transport zijn CarCube boordcomputers van Trimble beschikbaar. In combinatie met e-Lips zullen de boordcomputers intensiever gebruikt worden. De boorcomputers gaan vanuit e-Lips voorzien worden van taken die de chauffeurs moeten uitvoeren.

Tijdens en na de uitvoering werken de chauffeurs mee aan het volledig maken van de orders zodat het facturatie proces versneld word. Verder zal de integratie van e-Lips met de boordcomputers zorgen voor een betere service verlening naar de opdrachtgever, zo zal sommige relevante informatie snel worden doorgezonden naar de opdrachtgever zodat deze niet meer hoeft te bellen hiervoor.