Container transport | Zeecontainer transport

27 nov 2011

Zeecontainer transport
Bultsma Transport verzorgt container transporten en daarvan is een groot gedeelte reefer containers. De containers worden door heel Nederland, Benelux en Duitsland getransporteerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een efficiënt computer transportsysteem. U wilt snel en efficiënt transporten boeken en een correcte financiële afrekening? Dit bereiken we met ons transportsysteem.

40_Feet_Reefer_Container

 

 


Containeropdracht
Opdrachten worden digitaal verwerkt, deze worden automatisch tot rit verwerkt in de vrachtauto’s. Wachttijden en stops worden automatisch onderweg verwerkt. Export containers worden automatisch aangemeld bij de terminals, gegevens worden gekoppeld met bootnaam en bestemmingen.

Voormelding import containers
Import containers worden automatisch voorgemeld, we zien direct of deze beschikbaar zijn en of ze vrijgesteld zijn om op te halen. Het systeem regelt direct een voor aanmelding bij de terminal zodat bekend is wanneer wij zeecontainers ophalen of inleveren.

Veilig transport
Onze vrachtauto’s zijn uitgerust met een BV 3 alarm en gecertificeerde containersloten. Deze sloten plaatsen we onderweg op een geladen zeecontainer. Zo bieden we een zo veilig mogelijk transport.


Offerte aanvragen? of bel +31 (0) 228 59 1512

Containertrucking |koel- vriesvervoer | agrarisch vervoer|totaal logistiek.